4

"LENSA BURUK, THE CONTEST"



ini contest kedua ku..
rasa ketagih pulak nak masuk contest-contest ni..hikhik
kali ni rasa terpanggil-panggil untuk join contest ni


tak sangka ada gak contest ambil gambar pakai handset..
kalau nak lawan dengan gambar yang diambil pakai kamera mahai memang tak kesampaian lah niat aku nak join..hikhik..
setelah mengodek khazanah gambar-gambar dalam koleksi peti besi aku ni..
maka terjumpa lak gambar anak sedara aku yang paling aku sayang ni..
gambar tu pun ada edit sikit memandangkan tuan punya contest cakap buleh la kalau edit sikit-sikit kan kan kan --"


ni lah hasilnye --"



Tajuk foto : Bila saya besar nanti..
Model Telefon Bimbit : Nokia 6288
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana percayalah lensamu bukan buruk, bahasamu bukan lapuk.



fuhh kanan.. fuhh kiri..
hope leh menang --"
hikhik..

tag mereka :-
http://akuberry.blogspot.com/
http://www.soul-taci.co.cc/
http://alyaamor.blogspot.com/
http://polkadotfrompolaris.blogspot.com/
http://nuraini-ahmad.blogspot.com/




4 bil letrik:

aku_gayahspears said...

hep2..nul bak mai link contest aku nak masuk gak :(

cik_nul said...

masuk la gayah ;))
ko kelik je kt banner contest tu ;))

Ti Anne Mohd Yassin said...

terjah !! hehe

cik_nul said...

thanks Anne X_X

Post a Comment

Back to Top