6

Contest Diannasgtbaik


camne nak mula ni...
ermmm.....
sebenarnye ni 1st time aku join contest-contest kat blog ni..
mcm poyo je kan..haha
aritu ada terbaca pasal contest ni kat blog..


teringin nak join tapi macam tak konfiden je..
tapi bila tengok ramai yang selamba je join..
ape kata aku pun cuba nasib..
tak menang pun takpe la kan..
yang penting cuba..
so ni lah gambar yang aku pertaruhkan..
lagi..
lagi
lagi..
lagi.
lagi..
..
malu lak nak tunjuk...haha
tadaaa...




nota buku lali : saye budak baru belajar --"


6 bil letrik:

aku_gayahspears said...

nul..aku pon masuk gak!!!hahaha

cik_nul said...

ko ni mmg pensebok =))
kaco line aku =))
nanti susah la nak menang =))

aku_gayahspears said...

diana yg suruh aku join eyh..
kompem antara kita kalah =))
so lupakan hajat ko nak dapatkan hadiah kiutmiut tu nul =))

cik_nul said...

aku nak yang saguhati je :(
kiut gile rantai dia tu :((
waaaaaaaa.... :((

aku_gayahspears said...

tau xpe :))
aku nak gak.. tp kalo xdpt aku beli sendiri jelah =)) hahaha

cik_nul said...

memang xdapat pun..haha

Post a Comment

Back to Top