6

aku pun tengok la..!

pasai piala dunia Would Cup lagi..

seyes to say..aku memang tak suka tengok bola..
tapi en.babam asik suruh je aku tengok Would Cup tu..huhh pok pek pok pek dia leter

" cuba la blajar tengok bola..."

erm...yela..
memang aku dah cuba tengok bola..
tapi asik nak tertido je..
busan sebab tak faham apa..
lebih baik aku tengok CSI ke Criminal Minds ke..lagi bessstt..haha
hari sabtu tu ada perlawanan antara ARGENTINA lwn NIGERIA.
en.babam suruh gak aku tengok..(yela dah minat dia..mesti la nak suruh aku minat benda yang sama)
em..xpe aku cuba la gak tengok bola malam tu..
mula-mula memang tak faham ape la yang dorang duk kejar bola yang satu tu.. pastu terpandang sorang pemain Argentina jersi no.10 tu.. ape ntah nama dia.. LIONEL MESSI.. ntah tul ke tak..macam penah dengar nama tu..




Wahhh...kiutnye dia... (bercahaya je mata aku masa tu..haha) so tengok la lama-lama skit..macam best gak.. segak-segak gak player ni yer..
mantap-mantap je punggong yer..hahaha
xpe en.babam tengok la bola yer..aku pun nak tengok gak..haha

en.babam : orang suh tengok bola yang gi tengok punggong dorang watpe..

aku : dah tu yang leh tarik minat..hahhaha

en.babam : jangan la tengokkkk



nota buku lali : cuci mata...!


6 bil letrik:

mieja said...

nul..2 pakwe aku la...hidup argentina..tapi camne leh same kesukaan ni nul..:))

cik_nul said...

kita kan serba serbi sama mija =))

Polka Dot said...

hoihhh messi aku yg punyaaaaaaaa

cik_nul said...

yati [-x ade tulih nama ko ke kat dahi dia =))

mieja said...

Cristiano Ronaldo...nul...jap nak upload pic pakwe aku lak..=)) hahaha..namo same gan nul dan yati..

cik_nul said...

eleh mieja =)) bek upload pix ronaldinho..hahahaha

Post a Comment

Back to Top