2

ciken grill + epel juice = free aje....!


hakhakhak...macam pape je tajuk tu..

cane nak mula ek..
semalam lepas balik keje...
kak ipar aku yang sulong tu ajak la satu famili gi makan kat luar...
katanye abglong nak belanja..
aku pun pelik nape tetiba je abglong nak belanje..
rupe-rupenye dorang nak celeberet anniversary perkahwinan yg ke-3 kot sebab tahun ni baru dapat beby sulong..huhu...
kesian gak sebab dah 2 tahun dorang tunggu kelahiran orang baru..
so nanti tambah la lagi sorang..huhu..
kalau gegurl lagi bes sebab leh sama gan anak abgngah yang sepasang tu..huhu

ehem..berbalik kepada cite asal...
dah plan nak gi makan dekat RnR (rehat n rawat..kot)
kat situ bes skit sebab tepi laut..
terasa sejuk je sebab angin laut menderu2..
bes gler kalau detim situ..haha
so..pesan2 makanan...
ade amik nasik ayam...
abglong gan kaklong amik ciken chop...
ah..aku nak try ciken grill lah.
sekali order tu sampai..mak aiii beso giler plate dia..
nasib baik sedap..leh gak abiskan..haha..
padahal memang aku ngah lapo..sebab aku makan pagi je..


ni la ciken grill yang aku makan semalam



ni lak apple juice (xkisah sesema pun hentam ais gak..haha)



ni muka aku kekenyangan...mcm pape lagi dah..


nota buku lali : bes tengok orang kawen sampai dah beranak pinak.. anda bila pula? (soalan untuk aku sendiri)hakhakhak...


2 bil letrik:

mysara said...

ish sedapnyer...
ni yg rasa mcm nak g d one steak kat bangi sekarang gak...:p

cik_nul said...

haha...nasib baik bukan bulan puasa..=))

Post a Comment

Back to Top