tegak macam tiang lampu...?

ni kisah hari sabtu lepas...
tanpa perancangan rapi...semuanye last minute..
angah datang umah...gan kakngah dan sepasang anak buahku yang ganaz belaka tu..
siap bawak lauk pauk yang kak ngah masak..

" dik da..jum p bekelah.."

" hah..." terkejut beruk aku tapi dalam masa yang sama kelam kabut gi siap2.

kul 3 petang baru kuar umah.. sampai batu feringgi pun dah kul 4.. nasib baik xpanas sangat masa tu.. pilih2 tempat...Pantai Miami paling beshh... so lepak situ je la..
lepas makan tos gi terjun laut... xde pun orang pompuan yang mandi time tu.. panas la gak skit2 time tu.. ahh..lantak la.. aku nak mandi gak.. dah lama aku xmandi laut.. nak hitam pun xkisah la..hahaha
berendam2 sampai lewat petang... fuhh...lega... lepas gian..haha
time balik tu nampak satu tempat shoping ni.. macam butik la..ape namanye ntah.. ade pakaian utk orang dewasa gan kanak-kanak pun ade.. seyes..baju2 kat situ semua brand original dan yang penting agak murah la berbanding kat shoping complex tu..
lupa nak snap nama kedai tu.. tapi sempat la aku tegak berdiri di depan pintu masuk kedai tu..hahaha























aku sangat skema...seyes aku memang xreti posing bila orang snap pix aku..haha

nota buku lali : memang la macam tiang lampu...dah aku pun lampu malap :">


1 bil letrik:

cik_nul said...

cinonet tededet

Post a Comment

Back to Top